Motivatie is thema nieuwste BIEB magazine

Gepubliceerd op: 5 mei 2017 14:52

Begin september verschijnt de zesde editie van BIEB magazine, dit keer met als thema ‘motivatie’. BIEB magazine is een uitgave van Rijnbrink en is hèt magazine van de Bibliotheek voor ouders en verzorgers. Het moedigt aan om op een positieve manier thuis meer aandacht te besteden aan zaken als voorlezen, taal en mediawijsheid. Een mooi magazine dus om ouders via o.a. de scholen en tijdens leescampagnes te informeren en inspireren.

Bestellen kan tot 20 juni

In 2012 werd BIEB magazine voor het eerst uitgebracht onder de naam Gouden Leestips. Het magazine is sindsdien verder doorontwikkeld en de oplage groeide door naar 60.000 exemplaren in 2016 en werd landelijk afgenomen door meer dan 100 bibliotheken en instellingen. Mis hem dus niet!

BIEB magazine bestellen kan tot 20 juni en gaat eenvoudig via de website van Rijnbrink.

Inhoud zesde editie

De nieuwste editie van BIEB magazine biedt onder meer:

• een interview met meester Bart over motivatie;
  • een fotorapportage van basisschoolkinderen en hun favoriete boek;
  • een mooi voorwoord van de nieuwe kinderboekenambassadeurs Hans en Monique Hagen;
  • de leukste zoekboeken – met tips van de kleinste Bibliotheek van Gelderland;
  • een interview met Gijs Jolink over leesplezier;
  • Wist je dat... over de Bibliotheek;
  • heel veel tips voor ouders over de beste (luister)boeken en strips, over voorlezen, maar bijvoorbeeld ook over het tegengaan van online pesten of het motiveren van kinderen.

BIEB magazine wordt weer prachtig opgemaakt en telt in totaal 44 pagina's.

Uitgebreid communicatiepakket

Ter promotie van het magazine ontwikkelde Rijnbrink ook dit jaar weer een uitgebreide communicatietoolkit met posters, een mailing aan scholen, social mediateksten en andere digitale middelen. Op die manier kan de Bibliotheek het magazine eenvoudig onder de aandacht brengen bij diverse stakeholders zoals ouders, scholen en de gemeente. Het digitale communicatiepakket bestel je ook makkelijk via het formulier van Rijnbrink.