Nieuwe website voor ouders online

Gepubliceerd op: 9 oktober 2017 15:16

Begin 2017 hebben we onze website voor professionals debibliotheekopschool.nl vernieuwd. Daarna zijn we direct aan de slag gegaan met een website over de Bibliotheek op school voor ouders en leerkrachten/docenten. Die site is nu klaar en we presenteren deze met veel plezier.

Voor ouders

Voor alle ouders met kinderen in het basisonderwijs en/of voortgezet onderwijs is er nu www.debibliotheekopschool.nl. Daar vinden zij informatie over hoe je thuis leesplezier biedt, waarom lezen belangrijk is en wat de Bibliotheek op school is. We geven ouders boekentips, thuistips en wijzen hen op interessante websites over lezen en leesbevordering. Ook vertellen we waar zij informatie kunnen vinden als lezen voor hun kind(eren) lastig is.

Voor leerkrachten en docenten

Ook leerkrachten primair onderwijs en docenten voortgezet onderwijs kunnen op www.debibliotheekopschool.nl terecht. Onder de knop Onderwijs vinden zij instructiefilmpjes, zoals Praten over boeken of Meer lezen, beter in taal. Verder is er nieuws, informatie over de bouwstenen van de Bibliotheek op school en een eigen toolkit.

Voor bibliotheekprofessionals

De pro-site voor de bibliotheekprofessionals, voor jou dus, is vanaf nu te vinden via de speciale button onderaan de homepagina en via een link in de footer.