Vernieuwde actie Kinderpostzegels

Gepubliceerd op: 3 mei 2018 15:35

Wist je dat Kinderpostzegels een bijdrage levert aan de leesvaardigheid van kinderen? Kinderpostzegels vindt het belangrijk dat elk kind de kans krijgt om zich goed te kunnen ontwikkelen en daarbij hoort ook de leesvaardigheid van een kind. Daarom steunt Kinderpostzegels de campagnes Lezen is leuk! en Vakantielezen van Stichting Lezen.

Vernieuwde Kinderpostzegelactie

Door de steun van Kinderpostzegels aan Stichting Lezen krijgen nog meer kinderen de kans om zich te ontwikkelen tot een echte lezer! Dat kunnen zij niet zonder de kinderen die meedoen aan de Kinderpostzegelactie.

En deze actie is geheel vernieuwd om het voor de leraar makkelijker te maken en voor de leerling spannender. Lees in de flyer van Kinderpostzegels over de vernieuwde actie.

Voor kinderen door kinderen

Stichting Kinderpostzegels is een kinderhulporganisatie met als motto 'voor kinderen door kinderen'. De jaarlijkse Kinderpostzegelactie is hiervan het meest sprekende voorbeeld, het visitekaartje van de organisatie.

Kinderen helpen met de actie andere kinderen. Met de opbrengst bieden ze kwetsbare kinderen ontwikkelingskansen op een betere toekomst. Ze willen dat kinderen - ongeacht de situatie, plaats of omstandigheden waarin ze opgroeien - de kans krijgen zich te ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie op www.kinderpostzegels.nl.