Voorleesconsulent

Biedt kennis over leesbevordering voor kinderen van 0-4 jaar. De opleiding Voorleesconsulent is voor leesconsulenten die de doelgroep 0-12 jaar of 0-4 jaar in hun takenpakket hebben.

Opleidingsduur: 3 opleidingsdagen
Docenten: Jolien Hesselberth en Karien van Buuren
Locatie: Utrecht Volksuniversiteit
Startdatum: 19 september 2018
Kosten: nnb

Aanmelddeadline: 23 juni 2018

Naar informatie en wachtlijstformulier

Annuleringsvoorwaarden

Elke aanmelding verplicht tot het betalen van de verschuldigde kosten voor deze opleiding. Betaling van de kosten vindt vooraf plaats, je ontvangt hiervoor een factuur. Kosteloos annuleren kan tot zes weken voor aanvang van de opleiding. Tot vier weken voor aanvang worden 50% van de kosten in rekening gebracht en tot twee weken voor aanvang het volledige bedrag. De annuleringsvoorwaarden komen te vervallen wanneer je voor vervanging zorgt. Met jouw aanmelding verklaar je bekend te zijn met deze annuleringsvoorwaarden.