Bestel nu: BIEB Magazine

Gepubliceerd op: 26 juni 2018 10:48

Eind september is het weer zover. Mooi op tijd voor de Kinderboekenweek. Dan verschijnt het nieuwe BIEB Magazine. Een luchtige en informatieve kijk-lees-doe uitgave voor ouders/verzorgers én voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Met 44 pagina’s korte interviews, zoekplaatjes, puzzels, tips en weetjes om samen te lezen, te praten, te spelen en te onderzoeken. Met BIEB Magazine worden ouders zó geprikkeld, dat ze — spelenderwijs — actiever met hun kind en taal aan de slag gaan.

Kind van de toekomst

In dit nummer staat het ‘kind van de toekomst’ centraal. Wat betekent het om nu kind te zijn? Wat moet je als kind onder de knie hebben en wat moet je weten om mee te kunnen komen? Hoe belangrijk is taal voor jouw toekomst? De uitgave bevat tips voor boeken, games, puzzels, apps, actieve (én educatieve) uitstapjes … te veel om op te noemen.

BIEB Magazine

  • … geef je aan ouders mee en prikkel je hen zó dat ze - spelenderwijs - actiever met hun kind en taal aan de slag gaan.
  • … kun je ook aan leerkrachten en pedagogisch medewerkers geven. Zij kunnen BIEB Magazine bijvoorbeeld uitdelen na afloop van de 10-minuten gesprekken. Of als ze constateren dat een ouder een extra duwtje nodig heeft om meer met het kind te praten en te lezen.
  • … is bovendien erg informatief voor vrijwilligers en medewerkers in de frontoffice. Zodat zij weten wat er zoal speelt rondom leesplezier en taalontwikkeling.

Promotie BIEB Magazine

Voor de promotie van het magazine ontwikkelt Rijnbrink - speciaal voor bibliotheken - een toolkit met passend beeldmateriaal, korte vlogs, suggesties voor social mediaposts en standaardteksten voor onder andere de website, brieven, persberichten en mailberichten. Hier betaal je niets extra’s voor.

Profiteer van 10% VroegBoekKorting

BIEB Magazine kost € 150 excl. btw en verzendkosten voor een set van 250 exemplaren. Dit is inclusief de digitale toolkit. Bestel vóór 12 juli en krijg 10% korting op de verkoopprijs.