Doorgaande lijn BoekStart-Bibliotheek op school op NOT2019

Gepubliceerd op: 1 november 2018 10:16

Op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling van 2013 is de Bibliotheek op school groots gelanceerd. In 2015 stonden we er weer, met een sterk verhaal over het samen bouwen, ook in het voortgezet onderwijs. En in 2017 was er extra aandacht voor de rol van de ouders. Mede door het goede verhaal, de duidelijke bouwstenen, een inspirerend magazine en een sterk team is deze beurs altijd inspirerend en succesvol.

Van 22 t/m 26 januari 2019 staat de Bibliotheek op school opnieuw op de NOT. Om de doorgaande lijn binnen Kunst van Lezen compleet te maken staan we er dit jaar ook met BoekStart voor baby's en in de kinderopvang. Het thema van dit jaar is dan ook de doorgaande lijn van 0 tot 18 jaar. Daarnaast is er inmiddels een schat aan ervaring en resultaten te melden. En daar kun jij ons bij helpen!

Ben jij onze ambassadeur?

Werk jij met of voor BoekStart en/of de Bibliotheek op school? Op strategisch, beleidsmatig of uitvoerend niveau? Bij een Bibliotheek, een POI of binnen de kinderopvang of het onderwijs? En heb jij een interessant en overtuigend verhaal te vertellen aan de bezoekers van de NOT? Dan nodigen we je van harte uit om een dagdeel in de stand van BoekStart/de Bibliotheek op school je kwaliteiten te laten zien.

Wat vragen we van jou?

• Dat je één dagdeel tussen 9.00-17.00 uur of de woensdagavond tot 20.30 uur het team van BoekStart en de Bibliotheek op school vertegenwoordigt in de stand van de NOT, Jaarbeurs Utrecht.
  • Dat je bezoekers actief aanspreekt, informeert en enthousiasmeert over de meerwaarde van Bde Bibliotheek op het gebied van (voor)lezen en mediawijsheid en over het hart – het waarom – van deze aanpakken.
  • Dat je het magazine actief uitdeelt en NAW-gegevens verzamelt na gesprekken om door te geven aan de betreffende Bibliotheek.
  • Dat je achter het landelijke verhaal van BoekStart en de Bibliotheek op school staat en dit representatief uitdraagt.

Wat krijg je van ons?

• Een exposantenpas om de hele dag gratis op de beurs te zijn.
  • Een aantal uren de tijd om – in overleg met je team – zelf als bezoeker over de beurs te lopen.
  • Reiskostenvergoeding (OV-tarief) en een onkostenattentie.
  • Goede begeleiding vooraf om het doel en de boodschap van deze NOT met elkaar af te stemmen.
  • Een gezellig team van collega’s uit de Bibliotheek- en onderwijsbranche om deze dag mee te beleven.
  • Voldoende versnaperingen om de dag door te komen.

Wil je erbij zijn?

Ga naar ons online aanmeldingsformulier en vul alle gevraagde gegevens in. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 december.

Op basis van alle aanmeldingen maken wij een standrooster. Voor elke dag plannen we 5 vaste standhouders en 2 reservepersonen in, die op het laatst gebeld kunnen worden. Het standrooster wordt in de week voor de kerstvakantie bekendgemaakt.

Ken jij een perfecte ambassadeur binnen de kinderopvang of het onderwijs?

Stuur deze oproep dan door. We zien ze graag terug in onze stand!