Inspiratiedag: Van BoekStartbaby tot Leesbeest op school (vol!)

Gepubliceerd op: 14 juni 2018 10:47

BoekStart bestaat 10 jaar en bereikt samen met de Bibliotheek op school inmiddels 750.000 kinderen. Dat is een prachtig resultaat waar we trots op mogen zijn! De eerste BoekStartbaby’s van destijds zijn inmiddels tien jaar en profiteren van de Bibliotheek op school. Het jubileum is een goede aanleiding om met elkaar terug te kijken op wat er is bereikt en vooruit te blikken op de toekomst.

Save the date 20 september

Kom 20 september 2018 naar de Inspiratiedag in de RAI Amsterdam. Centraal staat het kind dat opgevoed is met lezen en leesplezier en dat nu de 10e verjaardag viert.

Op die verjaardag zijn alle mensen uitgenodigd die, naast de ouders, een bijdrage hebben geleverd aan die leesopvoeding: Kunst van Lezen, Stichting Lezen, de Koninklijke Bibliotheek, bibliotheekmedewerkers, SPN, Jeugd gezondheidszorg, kinderopvang, het basisonderwijs en nog veel meer. En de beroemde leespromotor Aidan Chambers komt als keynote speaker dit feestje met ons vieren.

Programma

Op een verjaardag vier je feest, blik je terug op de jaren die voorbij zijn gevlogen en filosofeer je over de kansen die er voor het kind in het verschiet liggen, met de Bibliotheek op school in het voortgezet onderwijs. Dat wordt de rode draad van het programma.

Kijk voor het volledige programma op www.lezen.nl.

De Inspiratiedag zit inmiddels vol, de inschrijving is gesloten.