Nieuwe glossy BIEB online

Gepubliceerd op: 26 september 2016 10:26

De vijfde editie van BIEB is uit. Het mini-magazine wordt door bijna honderd bibliotheken in Nederland gratis uitgedeeld aan ouders van jonge kinderen en is ook online te lezen.

In het magazine staan tips over hoe ouders de taalontwikkeling thuis op een positieve manier kunnen stimuleren. Zoals een artikel met goede leesapps of een leuke vragenlijst waarmee je gesprekjes over boeken kunt voeren. Ook lees je interviews met o.a. de schrijfster Tosca Menten en voetballer Arjen Robben.

De online editie is dit jaar totaal vernieuwd. Daar lees je alle artikelen die ook in de papieren versie staan. De website wordt de komende weken herhaaldelijk onder de aandacht gebracht via de landelijke social media van de Bibliotheek. Deel je ook mee, zodat we samen nog meer ouders bereiken?

Nabestellen of aanmelden voor de volgende editie

Het magazine wordt door Rijnbrink uitgegeven en is alleen nog na te bestellen in grote oplage. Stuur even een mailtje naar secretariaat@rijnbrink.nl voor meer informatie of om je aan te melden voor de mailinglijst voor de volgende editie.