Trainingen Kunst van Lezen t/m 6 april afgelast

Gepubliceerd op: 13 maart 2020 15:14

We gelasten alle trainingsbijeenkomsten tot en met 6 april af om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het betreft de trainingen uit het opleidingshuis voor BoekStart en de Bibliotheek op school voor bibliotheekmedewerkers.

Donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) tot nieuwe landelijke maatregelen besloten in verband met het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

De maatregelen (met onmiddellijke ingang) die van toepassing zijn:
• Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociale contacten. Bel pas met huisarts als klachten verergeren.
• Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.
• Mensen in heel Nederland wordt opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken of de werktijden te spreiden.
• Voor kwetsbare personen (ouderen en personen met verminderde weerstand): vermijd grote gezelschappen en openbaar vervoer. In het algemeen wordt mensen dringend verzocht om bezoek aan kwetsbare personen te beperken. 

Wat betekenen deze maatregelen voor de trainingen van Kunst van Lezen?

We gelasten alle trainingsbijeenkomsten tot en met 6 april 2020 af om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het betreft de trainingen uit het opleidingshuis voor BoekStart en de Bibliotheek op school voor bibliotheekmedewerkers. Als er nieuwe informatie beschikbaar is die van belang is voor de trainingen, communiceren we hierover via Biebtobieb. Zodra de trainingen weer door kunnen gaan, zullen we de cursisten persoonlijk berichten over de nieuwe trainingsdata.