Verrijkt vrij lezen voortgezet onderwijs

Gepubliceerd op: 9 juli 2020 12:59

Door een sterk leesbevorderingsbeleid en goede leescultuur kan iedere leerling ervaren hoe leuk lezen is. Vrij lezen en praten over boeken zijn, naast toegang tot een aantrekkelijke collectie, essentieel. Een enthousiasmerende docent is daarbij van grote betekenis. Wil jij het verhaal van de leescirkel goed overbrengen aan docenten? Bestel dan nu onze folder Verrijkt vrij lezen voortgezet onderwijs.

In de folder Verrijkt vrij lezen voortgezet onderwijs staat een korte instructie op alle onderdelen die het vrij lezen verrijken.Bekijk het filmpje over een vergelijkbare folder voor het basisonderwijs voor een toelichting op inhoud en gebruik. En bekijk de pdf in de toolkit Lezen voor de versie voor het voortgezet onderwijs.

Instructievideo Verrijkt vrij lezen po

Praktische informatie

De folder is bedoeld voor elke docent of elk klaslokaal van een school waarmee jij volgens de Bibliotheek op school samenwerkt. Vanwege het ongebruikelijke formaat (63 x 29,5 cm) en twee vouwlijnen, bieden we de folder gedrukt via voorintekening aan. De pdf in de toolkit Lezen is geen drukwerkbestand. We leveren hem in sets van 20 stuks, met een richtlijn van gemiddeld 10 stuks per school waarmee je samenwerkt.

  • Eenheid: 20 stuks
  • Aantal: maximaal gemiddeld 10 stuks per samenwerkingsschool
  • Kosten: geen, Stichting Lezen betaalt de 1e oplage van deze folder eenmalig vanuit het leesbevorderingsprogramma de Bibliotheek op school (nabestellingen tegen verzendkosten en zolang de voorraad strekt)
  • Oplevering: uiterlijk half oktober 2020 via de POI's
  • Bestellen: t/m vrijdag 4 september via het bestelformulier Verrijkt vrij lezen voortgezet onderwijs